Donedavno vrijedan član TICM-ovog tima, Goran Levačić odlučio je okrenuti novu stranicu života i krenuti u vlastitu poduzetničku avanturu. Kao marketing dizajner u poduzeću Teltech Systems nedavno se odlučio na pokretanje vlastitog obrta za računalni dizajn i programiranje pod nazivom GoranUX. U sklopu posla, Goran se bavi product dizajnom što uključuje osmišljavanje i kreiranje korisničkih iskustava u mobilnim aplikacijama te je ujedno i voditelj tima za kreiranje video marketinških sadržaja.

Goran Levačić u radnom okruženju.

Iako više nije dio TICM-ovog core tima, drago nam je da je Goran odlučio svoj obrt razvijati u TICM-ovom inkubatoru i na taj način ostati dio naše zajednice. Kao dugogodišnji voditelj Odjela za inkubaciju i edukaciju, Goran je odlično upoznat sa svim prednostima inkubacije, kao i s aktivnom IT zajednicom koja se razvila u TICM-u. Također, predavač je iz web dizajna i izrade korisničkih sučelja u udruzi Mladi informatičari Strahoninca, koja djeluje u prostorima TICM-a. S Goranom ćemo i dalje nastaviti usku suradnju, budući da je jedan od predavača na JavaScript akademiji koja se upravo održava kod nas. Uz to, i dalje će voditi radionice iz područja digitalne transformacije poslovnog modela koje organiziramo u okviru projekta Digitrans.

Sigurni smo da će se Goran u ulozi poduzetnika odlično uklopiti u našu zajednicu te mu uz ponovnu dobrodošlicu želimo puno uspjeha u budućem radu.

Podijeli: