Program Garaža ideja 2020 namijenjen je mladim osobama od 18. do 30. godina koji žele pokrenuti promjene i biti dio njih. Program se u potpunosti provodi online, a sastoji se od 3 modula te završne panel diskusije.

Svaki modul traje jedan tjedan (2 sata/120 minuta) tijekom kojih sudionici zanimljivim metodologijama upoznaju sami sebe i vlastite interese, svoj položaj u društvu, na zanimljive načine detektiraju društvene probleme (globalne ali i lokalne), definiraju vlastiti angažman u odnosu na temu koja im predstavlja najveći problem te se s njom hvataju u koštac. Razrađeni projekti predstavljaju se na panel diskusiji.

Panel diskusija “Xmas seeds” koncipirana je na način da svatko od sudionika prezentira svoju ideju koristeći prethodno stečene vještine, znanja i uvide. Svaki sudionik prezentira svim ostalim sudionicima ali i iskusnim akterima iz business industrije. Cilj panel diskusije jest spojiti vrhunske business aktere s proaktivnim, inovativnim i kreativnim mladim umovima, u svrhu još značajnijih promjena u društvu.

Program provodi Impact Hub Zagreb – mreža koju čini više od 100 Impact Hubova u više od 55 zemalja te s više od 16.500 članova. Platforma i mreža koja edukacijom, savjetovanjem i podrškom doprinosi: 1. razvoju potencijala mladih da postanu otporni i aktivni changemakeri 2. mikro poduzetnicima da osiguraju svoju poziciju na tržištu te postignu željeni učinak.

Projekt je sufinanciran od strane Europske Unije, a provodi se u sklopu Erasmus+ projekta te je kao takav besplatan.


PRIJAVA

Prijave su otvorene do 10. studenog 2020. godine.

Program započinje 16. studenog i traje do 15. prosinca 2020. godine.

Link za prijavu na program: https://forms.gle/xuTmz9eZdoQU83Sx9

Više informacija o samom projektu se nalazi na službenoj Facebook stranici Programa: https://www.facebook.com/Garazaideja2020


Informiranje poduzetnika aktivnost je u okviru projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: