Stigli smo do 10. jubilarnog susreta Me< CoDe /> grupe. Nakon developerskih i dizajnerskih tema na prošlim susretima, tema lipanjskog meetupa je nezavisni profesionalizam ili freelancing.

Mogućnost rada za više poslodavaca odjednom, rad na daljinu, korištenje platformi za traženje poslova i komunikaciju s klijentima čine freelancing zanimljivim i privlačim novim generacijama profesionalaca. Ipak, biti uspješan freelancer, uz svu stručnost u poslu kojim se osoba bavi, zahtjeva puno dodatnih znanja i vještina iz raznih područja organizacije poslovanja i vlastitog vremena, promocije i uspostave efikasne komunikacije putem interneta.

10. meetup Me< CoDe /> grupe održat će se u srijedu, 14. lipnja 2017. godine u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskom centra Međimurje s početkom u 16.30 sati.

Meetup će voditi Martina Lipovac, vlasnica kreativnog studija Trogled iz Varaždinskih Toplica.

Martina je svoju freelance karijeru započela 2015. godine i prošla sve faze od sudjelovanja na kreativnim natječajima na platformi 99designs, traženja prvih plaćenih poslova, korištenja poticaja za samozapošljavanje, otvaranja obrta do stvaranja mreže stalnih klijenata s kojima danas uspješno surađuje. Iza sebe ima niz uspješnih projekata iz područja grafičkog i industrijskog dizajna.

Kroz vlastitu priču o izazovima i prilikama s kojima se današnji freelanceri susreću, Martina će nam približiti uzbudljiv svijet nezavisnog profesionalizma a možda i motivirati mnoge da i sami pokušaju krenuti u freelance avanturu.

Sudjelovanje je besplatno a prijaviti se možete putem stranice Me<CoDe/> grupe.

Blank billboard located in underground hall

Jedan od projekata Martine Lipovac

Podijeli: