Poduzeće FRANZ NET d.o.o. osnivača Franje Posavca počelo je proces inkubacije u TICM-u u lipnju 2017. godine. Franjo je dio TICM-ove zajednice već dugi niz godina jer je radio kao zaposlenik poduzeća ENTITAS d.o.o., također inkubiranog u TICM-u, u kojem je radio na serverskim, mrežnim i VoIP tehnologijama. Kako je otprije dio zajednice TICM-a, prilagodba Franji nije bila potrebna, ali kao vlasnik poduzeća, sada je njezin član u novoj ulozi.

„Nakon 15 godina iskustva u IT poslovima, osnivanje vlastitog poduzeća činilo se kao logičan nastavak karijere. FRANZ NET d.o.o. sam osnovao nakon mnogo razmišljanja, savjetovanja i poticaja iz okoline, a danas mogu reći da je to bila dobra odluka. Za inkubaciju u TICM-u odlučio sam se prirodno, o tome nije trebalo puno razmišljati budući da sam član ove zajednice već dugi niz godina. Inkubacija i sudjelovanje u poticajnoj poduzetničkoj zajednici donosi velik broj prednosti, ali izdvojio bih odličnu radnu atmosferu i brojna druženja inkubiranih.“ ispričao nam je Franjo, uz prepoznatljiv osmijeh, o razlozima ulaska u poduzetničke vode.”

Franjo Posavec u radnom okruženju.

Trgovačko društvo FRANZ NET d.o.o. pruža usluge VoIP telefonije, hostinga i kolokacije, internet pristupa te održavanja mrežne, softverske i hardverske infrastrukture. Osim vođenja uspješnog poduzeća, Franjo u svom rasporedu uvijek ima vremena za svoju obitelj – suprugu i dvoje djece.

Želimo Franji da i dalje ovako uspješno balansira obiteljski i poslovni život te se radujemo nastavku suradnje!                      

Podijeli: