Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s  EUREKA Tajništvo (Bruxelles), 6. lipnja i 7. srpnja 2020. godine organizira info webinare za prijavu na EUROSTARS projekte.

HAMAG-BICRO održat će info webinar 16. lipnja 2020. godine s ciljem upoznavanja hrvatskih prijavitelja o nacionalnim procedurama Eurostars programa i mogućnostima dobivanja bespovratnih potpora, a EUREKA Tajništvo će 7. srpnja 2020. godine održati webinar za sve prijavitelje iz 36 zemalja s uputama kako prijaviti projekt putem online platforme te kako napisati uspješnu prijavu.

Eurostars je program kojim se potiču mala i srednja poduzeća (MSP) na suradnju sa međunarodnim partnerima u pokretanju istraživačko-razvojnih (IR) aktivnosti. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dvije zemlje članice u projektu.

Ciljevi programa 

  • Potaknuti poduzeća na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet
  • Potaknuti međunarodnu suradnju poduzetnika
  • Stvoriti temelje za međunarodni tržišni plasman

Rok za podnošenje pune prijave je 3. rujna 2020. u 20:00 sati. Više informacija o Eurostars natječaju, možete pronaći na sljedećoj poveznici.


REGISTRACIJA

Webinar HAMAG-BICRO-a 16. lipnja 2020. u 11h (na hrvatskom jeziku) putem poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfmEJVGRg5sThJL2H2mKMIoVV4iu7VEAGbe4VDPRdh8aysvg/viewform

Pristup webinaru omogućen je i putem poveznice: https://www.gotomeet.me/HAMAGBICRO/eurostars-info-webinar

Webinaru EUREKA Tajništva 7. srpnja 2020. u 11h (na engleskom jeziku), registracija i pristup putem poveznice: https://attendee.gotowebinar.com/register/741016268768215567

Predviđeno trajanje oba webinara je sat vremena.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fond za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: