Kako bi educirali mlade o važnosti prevencije elektroničkog nasilja, stvaranja sigurnog virtualnog okružja te dostupnosti kvalitetnih internetskih sadržaja, Informacijski centar EuropeDirect Čakovec (EDIC Čakovec) organizirao u utorak, 22. veljače 2022 godine u multimedijalnoj dvorani TICM-a konferenciju “Digitalna Europa – sigurnost rada na Internetu i online nastavi”.

Konferenciju “Digitalna Europa – sigurnost rada na Internetu i online nastavi”.

Prezentaciju o Sigurnosti rada na Internetu, njegovim prednostima, nedostacima i potencijalima održala je Gordana Lohajner iz Udruge Suradnici u učenju, a konferenciji su prisustvovali učenici Gimnazije Josipa Slavenskog ČakovecSrednje škole Čakovec Gimnazije Fran Galović Koprivnica koji su prezentirali svoja iskustva rada u online nastavi i sudjelovali u debati o spomenutim temama.

Gordana Lohajner iz Udruge Suradnici u učenju.

Sudionike konferencije pozdravio je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Međimurske županije, ujedno i voditelj Europe Direct informacijskog centra Čakovec Darko Radanović, a nakon konferencije sudionici su imali priliku razgledati Ekomuzej Međimurje malo smješten u Međimurskoj palači turizma i Metalsku jezgru, prvu znanstveno-istraživačku ustanovu u Međimurskoj županiji.

GALERIJA SLIKA 

Izvor: Međimurska županija 

Podijeli: