EIT Jumpstarter je pred-akceleracijski program namijenjen potencijalnim poduzetnicima i inovatorima. Održava se petu godinu zaredom, a prijaviti se mogu članovi znanstvenih projektnih timova, inovatori, znanstvenici, doktorandi ili studenti magistarskog studija. Ideja je tijekom osmomjesečnog programa pronaći i potvrditi najbolji poslovni model za ideju koju ste zamislili. Organizira ga Europski institut za inovacije i tehnologije, a u samom natjecanju sudjeluje šest njegovih zajednica: EIT Health, EIT RawMaterials EIT Food, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing i EIT Urban Mobility.

Program će sudionike naučiti kako poboljšati poslovanje, pokazati im segmentaciju tržišta, osnove ulaganja i pravne osnove. Sudionici u programu imat će priliku surađivati s velikim industrijskim partnerima, kao što su GE Healthcare, Siemens, Philips, Roche, Bosch, Nestlé i mnogi drugi. Sudionicima su pokriveni troškovi putovanja i smještaja, a najbolji timovi u svakoj kategoriji dobit će nagradu od 10 tisuća eura.

Više informacija o programu možete pronaći na službenoj stranici, a prijaviti se možete putem sljedećeg linka. Prijave su otvorene do 10. travnja 2022. godine.

EIT Jumpstarter Info dan 2022 održat će se 5. travnja 2022. godine, a prijaviti se možete putem sljedećeg linka.

EIT Urban Mobility sastoji se od pet tematskih programa financiranih od strane EU-a koji se provode preko partnera kako bi se pokretanja mobilnosti u ranoj fazi podigla na sljedeću razinu. Programom se traži startup timovi u ranoj fazi poslovanja s poslovnim idejama koje smanjuju zagušenja i povećavaju učinkovitost u prometnom sustavu.

5 tematska područja:

  1. 5G Technologies – poziv se zatvara 10. travnja,
  2. Sustainable City Logistics – poziv se zatvara 1. svibnja,
  3. E+ Mobility – poziv se zatvara 10. travnja,
  4. Public Realm – – poziv se zatvara 1. svibnja,
  5. Urban Air Mobility – poziv se zatvara 1. svibnja

Više informacija o programu možete pronaći na službenoj stranici , a prijaviti se možete putem sljedećeg linka.

Podijeli: