Edukacija pod nazivom

KORIŠTENJE RAČUNALA ZA POČETNIKE 

će se održati u prostorima

Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje

Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec (prostor bivše vojarne)

od 4. do 11. studenog za jutarnju grupu

i od 5. do 12. studenog za popodnevnu grupu

prema sljedećem rasporedu

Primarna svrha računala vezana je uz slanje i primanje elektroničke pošte, informiranje o dnevnim događajima i pretraživanje informacija putem Interneta. Stoga će i edukacija biti usmjerena na usvajanje osnovnih informatičkih pojmova kao i stjecanje praktičnih znanja o korištenju računala, prilagođavanju i korištenju Internet preglednika, kreiranju, slanju i zaprimanju poruka elektroničke pošte te korištenju besplatnih alata za izradu dokumenata.

Edukacija je namijenjenaosobama koje prepoznaju važnost informatičke pismenosti iz poslovnih ili privatnih razloga odnosno svima koji žele savladati osnove korištenja računala i samim time sebi olakšati život jer se više neće osjećati isključeno zbog zahtjeva novog doba.

Tijekom edukacije svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera. Sudionici će već prvog dana dobiti priručnik koji će im olakšati praćenje predavanja te im u budućnosti poslužiti kao podsjetnik na obrađene teme.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 30. listopada 2013. prijavom na broj telefona 040 499 405 (od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 16 h; petkom od 8 do 13:30h) ili putem elektronske pošte info@ticm.hr. 

Tijekom blagdana i vikenda prijaviti se možete pozivom na broj 099 257 4710.

Cijena trodnevne edukacije po sudioniku iznosi 250,00 kn (PDV uključen). Svi zainteresirani će o načinu plaćanja biti obaviješteni prilikom prijave.

Broj mjesta je ograničen. Maksimalan broj osoba u grupi iznosi 8 što osigurava visoku kvalitetu edukacije te usmjerenost predavača potrebama polaznika.

Sponzor edukacije je  METSS d.o.o.

O predavaču:

Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održao je niz edukacija iz područja informatičkih tehnologija.  U sklopu projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ Ministarstva poduzetništva i obrta, održao je radionice za poduzetnike pod nazivom „Napredna informatička znanja.“ Na stručnom skupu nastavnika/ca u obrazovnim podsektorima ekonomija i trgovinaodržao je edukacije na temu korištenja društvenih mreža kao alata gerila marketinga te je povremeni gost predavač na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.  Radio je kao voditelj obrazovnih programa iz područja grafičkog i web dizajna u Infokatedri, te kao asistent nastave na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Podijeli: