Izgubili smo bazu kupaca… ne mogu se ulogirati u računalo… računalo je jako sporo… linka me na neke čudne stranice… ukradena mi je lozinka…

Sigurno ne želite biti u situaciji da koristite neku od prethodnih izjava, ali opasnosti od napada na računalne sustave su realne i svakodnevne, a štete za poslovanje mogu biti ogromne. Napade možete prevenirati i spriječiti, ili ukoliko se dese, umanjiti štetu od njih tako da poduzmete pravovremene preventivne radnje.

Želite li saznati kako najefikasnije zaštiti vaše računalo i kako na vrijeme spriječiti napad na vaš sustav? Tehnološko-inovacijski centar Međimurje i poduzeće Lucera organiziraju radionicu:

Stani. Razmisli. Razmisli. Klikni

koja će se održati u srijedu 29. lipnja 2016. godine u terminu između 10.00 i 12.30 sati

u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje

 

Radionica je namijenjena svima koji koriste računala, pametne telefone i ostale umrežene uređaje čiji su sustavi podložni napadima i žele saznati više o načinima zaštite na internetu.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici po polazniku je 150 kn (PDV je uključen u cijenu) a uplate je moguće izvršiti na računa LUCERA d.o.o.  IBAN: HR7823600001102460129, Poziv na broj: 00 – OIB (uplatitelja). U opisu plaćanja navedite ime i prezime uplatitelja.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 28. lipnja 2016. godine do 12 sati pozivom na broj telefona 040 499 405 ili popunjavanjem online obrasca.

O predavaču

Robert Majhen, u informatičkom sektoru djeluje od 1994. godine kada je osnova tvrtku Green vector. Radio je na izradi online aplikacija za klijente poput American Express, Harley Davidson, Cedevita, Hrvatski Telekom (koncept multiplay igara Playtoy), Kraš, Signtronix, Volksbank, Volvo, Pliva, Hewlett Packard, Iveco. Od 2015. godine radi kao IT manager u sklopu Lucera d.o.o. poduzetničkog inkubatora u Ludbregu. Specijalizirao se za rad sa sigurnosnim računalnim sustavima i pomaže  inkubiranim poduzećima u pravovremenom otkrivanju i rješavanju problema u području računalne sigurnosti.

Podijeli: