Facebook, Twitter, LinkedIn i ostale društvene mreže odličan su marketinški alat ako se njime znate koristiti. Promocija proizvoda i usluga, pružanje korisničke podrške i direktna komunikacija s kupcima glavne su značajke društvenih mreža.

Koje društvene mreže se danas najviše koriste u poslovanju? Na koji način izraditi efikasnu kampanju na društvenim mrežama i pridobiti ciljanu publiku na način da postanu ne samo kupci već i ambasadori proizvoda? Što je ključno u odabiru i korištenju društvene mreže u poslovanju? Što je to community management? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na edukaciji

Društvene mreže kao marketinški alati

koja će se održati u srijedu 30. rujna 2015. godine, od 10 do 12 sati
u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne)

Raspored radionice:

10:00 – 10:45  Što su društvene mreže i kako ih koristiti u poslovanju?
10:45 – 11:30   Koje društvene mreže odabrati i zašto
11:30 – 12:00   Case study – Lovely Međimurje

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno. Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 29. rujna 2015. godine do 12 sati ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici.
Radionicu organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja.

O predavaču: Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održao je niz edukacija iz područja informatičkih tehnologija i marketinga. Kao stručni predavač sudjelovao je u IPA projektu „YIBE- Mladi u poslu i poduzetništvu“ u sklopu kojeg je održao poduzetničke edukacije za mlade osobe na temu marketinga i izgradnje robne marke. U sklopu projekta “Obrazovanje za poduzetništvo” održao je edukaciju pod nazivom “Kreiranje branda”. Specijalizirao se i kao voditelj edukacija u području kreiranja vizualnog identiteta kroz korištenje novih medija.

Podijeli: