Četrdesetak polaznika, među kojima su bili poduzetnici, zaposlenici tvrtki iz različitih sektora i studenti, imalo je priliku saznati kako na najbolji način iskoristiti društvene mreže u svojim marketinškim nastojanjima te kako ih integrirati s tradicionalnim metodama koje koriste u svom poslovanju.

Društvene mreže donedavno su bile novitet te su zbog toga marginalizirane kao marketinški alat i interpretirane kao nešto „što treba prepustiti profesionalcima“. Međutim, Internet danas pruža nebrojene mogućnosti, a na ovom seminaru posebna pažnja bila je posvećena jednom od njegovih najinteresantnijih i najbrže rastućih lica – društvenom umrežavanju.

Seminar je održan u okviru projekta ePoslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja koji provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske uz suradnju s vanjskim ekspertima. Glavni cilj projekta je poboljšati konkurentnost hrvatskih subjekata malog gospodarstva putem povećanja razine svijesti i upotrebe elektroničkog poslovanja i elektroničkog trgovanja.

Predavač je bio Ratko Pesek, osnivač i direktor tvrtke Qmini d.o.o. koja se bavi web tehnologijama, grafičkim dizajnom i internet marketingom.

Podijeli: