Predavači iz Hrvatske i Slovenije podijelit će 23. i 24. ožujka u Tehnološkom parku Zagreb svoja znanja i iskustva iz područja digitalnog marketinga i digitalnog poslovanja na besplatnoj konferenciji posvećenoj upravo ovoj tematici.

Brzina prilagodbe na nove tehnologije i njihova primjena u poslovnim procesima kompanijama donosi konkurentnu prednost i inovaciju koja je, danas, ključna za poslovni uspjeh. Tržište od kompanija zahtijeva transformaciju marketinga i prilagodbu digitalnom dobu. Prema istraživanjima konzultantske kuće A.T. Kearney do 2020. g. više od 50% prihoda će dolaziti iz digitalnih kanala i/ili će biti potaknuto digitalnim proizvodima, uslugama i poslovanjem. Definiranje marketinške strategije jedan je od najvećih izazova s kojim se trenutačno suočavaju mnoge industrije.

Digitalizacija vrijedi za sva poduzeća, od onih najmanjih do multinacionalnih korporacija. Na besplatnoj konferenciji Digital Boost prikazat će se između ostalog i primjer kako digitalizacija poslovanja jednako djeluje na turističku agenciju koja tek nastaje Marzito  i američki IT startup Paldesk  koji se bavi razvojem Live Chat kontakt centra i helpdesk rješenja za mala i srednja poduzeća.

Na Digital Boost konferenciji, koja će se 23. i 24. ožujka održati u Tehnološkom parku Zagreb, predavači iz Hrvatske i Slovenije će podijeliti svoja iskustva vezana za pridobivanje publike, SEO strategiju, izradu reklamnih kampanji, strategija digitalnog oglašavanja i automatiziranja poslovnih procesa te brojne druge teme.

Na navedenom događaju predavači će biti stručnjaci iz Slovenije
Tadej Muršič (Alledio) – Digital Trends
Sandra Kecman (Bisnode & GEA College) – Data dancing, Data-driven marketing

te stručnjaci iz najboljih Hrvatskih digitalnih agencija:
Dario Horvat (Arbona Ltd) – How to define metrics and measure the succes of a new website
Bruno Filipović (Svinaweb) – How to make a profitable Google AdWords campaign?
Dario Supan (Point Visible) – How To Build Links And Brand Awareness Through Blogger Outreach In 2018
Mili Ibrulj (Megi) – How to Understand Digital Analytics – No Google Analytics!
Davor Prpić (Inteligentna kuća) – CRM Process Automation
Iva Obrovac (404 agency) – How to plan cross-channel digital advertising campaigns

Konferencija je besplatna za sve zainteresirane posjetitelje. Prijaviti se i pročitati više informacija možete na sljedećem linku.

Podijeli: