Krtech digital u suradnji s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje (TICM) pozivaju vas na:

ČK Meetups #26 – Dizajnerski meetup: Martin Košćak & Marijana Marušić

koji će se održati u utorak, 13. lipnja 2023. godine, s početkom u 18 sati,
u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.


Marijana Marušić, dizajnerica i vlasnica dizajnerskog studija Merigrafiq održat će predavanje pod naslovom: “Designer’s Delight: Reality vs. Unrealistic Expectations”.

Marijana će uvesti polaznike u svijet grafičkog dizajnera, rasvjetljavajući izazove s kojima se suočava i utjecaj nerealnih očekivanja klijenata. Kroz primjere iz case study-a, pružit će dublje razumijevanje zamršenosti profesije, pomažući dizajnerima i klijentima da pronađu ravnotežu između kreativnosti i praktičnosti.

Martin Košćak, dizajner i vlasnik dizajnerske agencije Gentleman Creative Agency govorit će o razvoju svoje dizajnerske karijere pod nazivom: “Od studenta do poduzetnika: Put do pokretanja dizajnerske agencije”
O temi meetupa Martin navodi:
“Još od srednje škole i svakodnevnih putovanja biciklom na satove, maštao sam o tome kako ću jednog dana, kad ostarim, pogledati život iza sebe i vidjeti da je put kojeg sam prošao ostavio dubok trag u svijetu. Kao student sam se odlučio iskoristiti svoju strast za dizajn i poduzetništvo te sam hrabro krenuo u otvaranje vlastite dizajnerske agencije.”
Podijeli: