Jeste li čuli za koprivničko hackathon natjecanje – CODEFEST?

Po uzoru na uspješan prošlogodišnji CODEFEST Koprivnički poduzetnik d.o.o., poduzeće koje upravlja Poduzetničkim inkubatorom Koprivnica, ove godine organizira 2. po redu hackathon natjecanje i okuplja mlade programere, studente i srednjoškolce koji će zadane probleme i izazove rješavati programiranjem. Budući da je tema natjecanja vezana uz energetiku i inovativna energetska rješenja, RWE Hrvatska sudjeluje kao podržavatelj i lokalni partner ovog događaja.

ŠTO: ENERGY CODEFEST u Koprivnici s temom inovativna energetska rješenja

TKO: mladi programeri, studenti i srednjoškolci

MJESTO I VRIJEME RADNJE: Dom mladih Koprivnica, 19. svibnja, početak u 16:00 sati

VRIJEME NATJECANJA: 24 sata programiranja

ZAŠTO: prihvatite izazov, radite u timu, ponudite inovativno rješenje zadatka i osvojite vrijedne nagrade ili potpisivanje ugovora i nastavak suradnje s RWE Hrvatska

Na prošlogodišnjem CODEFESTU je sudjelovalo 24 natjecatelja, sveukupno 8 timova iz Koprivnice, Križevaca, Osijeka, okolice Zagreba i drugih krajeva Hrvatske. Ove godine su zadaci kompleksniji, a očekivanja mnogo veća. Ako ste programer, developer, ili vas jednostavno zanima sve u vezi IT-a i ‘kužite’ se u sve što ima veze s računalom, prihvatite izazov i prijavite se.

Sudjelovanjem na ENERGY CODEFESTU dobivate iskustvo, druženje s članovima tima i ostalim sudionicima. Uz to, imate mogućnost povezivanja s mentorima i potencijalnim poslodavcima koji će vas zamijetiti te vam je tako olakšan ulazak u svijet poduzetništva.

Više informacija o hackathonu možete pronaći na internetskoj stranici i Facebook profilu organizatora.

Podijeli: