Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata.

Tema petog i posljednjeg BizHack Startup Caffea je Održivi razvoj i skaliranje poslovanja, a održat će se 19. studenoga 2020. s početkom u 17 sati. Okupit će poduzetnike s varaždinskog područja, a lokalni partner projekta je TechPark Varaždin. Na događaju sudjeluju Jelena Kovačić, urednica i direktorica izdavačkog poduzeća Evenio d.o.o., Ivica Kruhek, direktor Marker d.o.o., Goran Kanižaj, suosnivač i direktor poduzeća MOBILISIS i Ivor Bihar, COO Mediatoolkit.

Nakon kratkog upoznavanja i networkinga, na predavanju će se odgovoriti na pitanje kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast. Poduzetnici domaćini će podijeliti svoje iskustvo skaliranja poslovanja te koji su im resursi bili potrebni na tom putu.

Kao i na prethodnom, sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: http://bit.ly/bizhackscprijava05 . Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.


Aktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: