Fotoklub Čakovec u sklopu projekta eCoolArt organizira fotografsku radionicu za mlade do 25 godina starosti s područja Međimurske županije. Radionica u trajanju od 40 sati će se održavati preko Zoom platforme i za sudionike je besplatna. Voditelji su Davorin Mance i Filip Lučin, dugogodišnji voditelji radionica Osnova digitalne fotografije u Fotoklubu Čakovec a sudjelovali su kao asistenti u fotografskoj radionici u projektu Sukus.

U prvom dijelu radionice polaznici će od iskusnih voditelja iz Fotokluba Čakovec učiti o osnovama fotografije, o korištenju fotoaparata i mobitela za snimanje fotografija. U drugom dijelu radionice, učit će o različitim fotografskim temama: portretu, pejzažu, noćnoj fotografiji i sl.  Program radionica sadrži i dio o obradi fotografije u popularnim programima za obradu koji je predviđen u trećem i posljednjem dijelu radionice. Sudionici će iz prve ruke saznati male tajne i trikove za bolje fotografije.

Na kraju, polaznici će se predstaviti na online izložbi svojim fotografijama koje će nastati za vrijeme trajanja radionice.

Više o sadržajima radionice i obrazac za prijavu potražite klikom ovdje.

Izvor: Internetski portal Medjimurski.hr, izvorna vijest dostupna ovdje.

Podijeli: