Radionica će se održati 24. rujna 2019. godine (utorak), s početkom u 10 sati, u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22/B, Čakovec. Tom prilikom, poduzeće Impuls savjetovanje otvara svoja vrata u Čakovcu, na adresi Ruđera Boškovića 28. Impuls savjetovanje specijaliziralo se za pripremu i provedbu projekata, a od osnutka do danas omogućilo je financiranje više od 150 projekata iz EU fondova te više od 90 milijuna kuna sredstava. Na spomenutoj adresi moći će se obaviti sva potrebna savjetovanja u domeni EU fondova te ugovoriti pripremanje i provedba projekata.

Voditeljica ureda i izvršna direktorica tvrtke Impuls savjetovanje je Valentina Hažić, dugogodišnja savjetnica poljoprivrednih proizvođača po pitanju razvoja poslovanja, pripremanja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova i različitih nacionalnih natječaja.

Cilj radionice je okupiti predstavnike poljoprivredno-prehrambenog sektora kako bi se prenijela nova znanja i informacije o mogućnostima financiranja projekata u nadolazećem razdoblju, a s ciljem unaprjeđenja tehnoloških mogućnosti i uvođenja inovacija u poslovanju.

Program radionice

Sudjelovanje na radionici je BESPLATNO, a prijaviti se možete ovdje. Za sve informacije u pogledu savjetovanja, pripremanja i provedbe projekata možete se obratiti  putem adrese elektroničke pošte: valentina.hazic@impulsconsulting.eu ili telefonski na 099 212 0576. Glavno sjedište tvrtke je na adresi Nova cesta 52 u Zagrebu te je savjetovanja moguće dogovoriti i tamo putem kontakta +385 1 629 2 432.

Podijeli: