Kako izgleda poslovni model vašeg poduzeća? Je li usmjeren prema klijentu? Što je sve potrebno da biste uspješno poslovali i ostvarivali pozitivne financijske rezultate? Zašto je važno dobro se pripremiti za tržište i koji alati vam u tome mogu pomoći? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na besplatnoj radionici:

GO TO MARKET STRATEGY – KAKO RAZVITI USPJEŠNO POSLOVANJE

koja će se održati u ponedjeljak, 18. ožujkaod 9:00 do 14:00 sati,
informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec (TICM3).


Cilj radionice je upoznati polaznike s alatima koji na jednostavan način omogućuju poduzetnicima da jasno definiraju svoj poslovni model, potiču inovativno razmišljanje te identificiraju nedostatke ili potencijalne probleme na koje mogu naići. Polaznici će navedene sadržaje i vještine usvojiti kroz teorijsko predavanje, praktične interaktivne vježbe i grupnu diskusiju.

Teme radionice su sljedeće:

  1. Što je platno poslovnog modela (eng. Business Model Canvas – BMC),
  2. Devet elemenata platna poslovog modela i njihovo međusobno djelovanje,
  3. Na koji način koristiti platno poslovnog modela,
  4. Kako definirati ponudu vrijednosti svojih proizvoda i usluga,
  5. Oblikovanje poslovnih modela prema uvidima kupaca.

PREDAVAČICA

Snježana Kupres, ing. zračnog prometa, konzultant, NLP trener & Sales Expert trener s 28 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u međunarodnim zrakoplovnim kompanijama: Malaysia Airlines, Tal Aviation Group Izrael – EL Al, China Airlines, Quantas, Ethiopian Airlines i Cathay Pacific.

Poslovni put u području edukacija započinje 2007. godine u Kuala Lumpuru kao Sales Trainer Expert. Od  tada se kontinuirano usavršava u području prodaje, pregovaranja, socijalnih kompetencija, neurolingvističkog programiranja, coachinga. Edukacije polazi u Zagrebu, Singapuru, Ženevi, Kuala Lumpuru, Londonu. 2013. godine stječe licencu certificiranog trenera neurolinguističkog programiranja. 2016. godine kreće u vlastitu poduzetničku inicijativu – savjetovanje u poslovanju Metanoia – centar svjesnog poslovanja.

Kao predavač i trener iz područja prodaje, pregovaranja, socijalnih i društvenih kompetencija drži edukacije i surađuje s brojnim poduzećima u Hrvatskoj i inozemstvu. Radionice vodi na engleskom i hrvatskom jeziku.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena potencijalnim poduzetnicima (koji imaju poslovnu ideju), poduzetnicima početnicima (koji razvijaju svoj proizvod/uslugu), postojećim poduzetnicima i svim zainteresiranim polaznicima koji žele naučiti nove tehnike za unapređenje postojećeg poslovnog modela.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjenja mjesta, najkasnije do 17. ožujka 2024. godine. Prijava je ograničena na jednu osobu iz istog poduzeća.

    Podijeli: