SCC  – sigurnosno certificiranje dobavljača predstavlja međunarodnu normu koja se primjenjuje za procjenu sustava sigurnosti na radu. Norma proizvođačima i pružateljima usluga služi kao dokaz da se njihovi interni procesi izvode i nadziru sukladno najboljim praksama u upravljanju rizicima te da su radnici osposobljeni za sigurno i pravilno izvođenje radnih zadataka.

Kako bi zainteresirane upoznali sa SCC certifikatom i koristima od njegove primjene, poduzeće TÜV Croatia u suradnji s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje (TICM) organizira besplatan seminar

„SCC: Certifikacija sustava i osoblja za izvođenje radova visokog rizika“

koji će se održati u prostorima TICM-a
na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec

u petak 10. lipnja 2016. godine,
u vremenu od 9 do 12 sati.

SCC certificiranje prisutno u gotovo svim gospodarskim granama a primarno je namijenjeno poduzećima uključenima u izvođenje poslova u visokorizičnom okruženju (rad u proizvodnim pogonima i/ili na gradilištima) kao što su sljedeći:

  • strojarski,
  • električarski,
  • građevinski,
  • monterski radovi i sl., ne isključujući pritom druge djelatnosti i sektore s kritičnom sigurnošću.

Posjedovanje ovog certifikata znak je predanosti organizacije sigurnosti i kvaliteti u izvršavanju ugovorenih poslova te sredstvo za postizanje konkurentske prednosti na tržištu.

ZANIMA VAS TEMATIKA OVOG SEMINARA?
VIDITE POTENCIJALNE KORISTI OD STJECANJA SCC CERTIFIKATA ZA VAŠE POSLOVANJE?

Ukoliko su odgovori na postavljena pitanja potvrdni, pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje ispunjavanjem prijavnog obrasca, najkasnije 7. lipnja 2016. godine do 12,00 sati.

Seminar je besplatan, a informacije koje ćete dobiti će vam biti korisne u poslu. Broj mjesta je ograničen, a prijave će se uvažavati po redoslijedu zaprimanja. Naglašavamo kako će u sklopu seminara biti dovoljno vremena da postavite pitanja i da na njih dobijete odgovore od strane stručnjaka u području certifikacije.

 

PRIJAVA NA SEMINAR

O predavaču:
Informativni seminar za poduzetnike će voditi gospodin Goran Kliškić, rukovoditelj sektora certifikacije sustava u poduzeću TÜV Croatia d.o.o. s dugogodišnjem iskustvom na rukovodećim pozicijama u sustavima upravljanja, inspekcije i nadzora. G. Kliškić vodeći je auditor i tutor u području sustava upravljanja kvalitetom – ISO 9001, okolišem – 14001 te zdravljem i sigurnošću pri radu – BS OHSAS 18001.

Podijeli: