koji će se održati dana 15. studenoga 2012. godine s početkom u 10,00 sati

u prostorima PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja,

Florijanski trg IV, 48000 Koprivnica.

Poslovni susreti poduzetnika organiziraju se s ciljem povezivanja poduzetnika s mađarske i hrvatske strane kao i promocije inovativnog poduzetništva i uspostave poslovne suradnje s obje strane granice. Poslovni susreti poduzetnika osmišljeni su u svrhu lakšeg i efikasnijeg ostvarenja izravnog kontakta s potencijalnim partnerima kroz unaprijed dogovorene individualne susrete te predstavljaju izvrsnu priliku za realizaciju nove poslovne suradnje.

Poslovnim susretima poduzetnika prisustvovat će poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije i Međimurske županije iz Hrvatske te iz pograničnih područja iz Mađarske s ciljem unapređenja mogućnosti za poslovnu suradnju u pograničnom području.

Službeni jezici događaja su hrvatski i mađarski. Za sudjelovanje na poslovnim susretima poduzetnika molimo Vas da popunite priloženi prijavni obrazac te ga pošaljete do 13. studenoga 2012. godine na adresu elektroničke pošte: info@pora.com.hr. Dodatne informacije o B2B poslovnom susretu možete dobiti u PORA-i pozivom na broj 048 621-978 ili u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje pozivom na broj  040 395 560.

Pozivnica i program

Prijavni obrazac

Podijeli: