Želite li naučiti nešto novo o Microsoftovim tehnologijama te se pritom dobro zabaviti pridružite nam se na jubilarnom 50. sastanku SQL/DEV grupe Čakovec-Varaždin u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje uz Office 365, SQL Server 2014, Windows Phone 8.1., Paintball, igrice na Kinectu uz druge zanimljive (i korisne) stvari.

SQL/DEV grupa Čakovec-Varaždin koja okuplja lokalne stručnjake i entuzijaste na polju razvoja programskih rješenja baziranih na Microsoftovim tehnologijama u suradnji s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurjeorganizira 50. jubilarni sastanak koji će se održati se u subotu 27. rujna u prostorima TICM-a s početkom u 10 sati.

Sastanak je namijenjen svima koji koriste Microsoftove tehnologije u radu i učenju, ali i onima koji tek ulaze u svijet računalne tehnologije te žele naučiti više od strane najboljih domaćih stručnjaka.

Grupa se pod vodstvom Velimira Sanjkovića redovito sastaje u TICM-u od svibnja 2012. godine te u neformalnom okruženju razmjenjuje iskustva u razvoju korištenjem MS tehnologija. S obzirom da se radi o jubilarnim sastanku organizatori ga žele obilježiti na poseban način pa su tako u jutarnjem dijelu u programu predavanja koja će održati četiri vrhunska MVP-a (engl. Most Valuable Professional) odnosno najvrjednija profesionalca, Tomislav Bronzin, Marko Čulo, Domagoj Pavlešić i Andrej Radinger.

Da ne bi sve završilo ‘samo’ na kvalitetnim predavanjima organizatori su se pobrinuli i za zabavni dio sastanka. Sudionici će se moći okušati u igranju računalnih igara na Microsoftovoj konzoli Kinectdok će se u sklopu popodnevnog druženja organizirati paintball turnir za sve zainteresirane.

Cjelokupni događaj je besplatan, a za sudjelovanje na događanju potrebno se prijaviti putem sljedeće poveznice:

50. jubilarni sastanak – prijava

Broj sudionika je ograničen stoga požurite s prijavama.

Sve sudionike očekuje simbolični poklon iznenađenja od strane organizatora!

Podijeli: