U četvrtak, 24. svibnja 2018. godine, u centru Čakovca održat će se Dan energije u Međimurskoj županiji koji Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje organizira uz potporu Međimurske energetske agencije d.o.o. Dan energije organizira se u sklopu projekta SUECH – Održiva upotreba energije u prekograničnom području Hrvatske i Mađarske, a koji je financiran putem prekograničnog programa Mađarska – Hrvatska.

Program Dana energije počinje u jutarnjim satima kod zgrade Scheier, gdje će se dijeliti promotivni materijali, dok će sam edukativni dio programa biti održan u dvorani iste zgrade u vremenu od 11:00 do 13:00 sati. Na edukativnom će dijelu programa sudionici imati priliku od stručnjaka čuti najnovije informacije o projektiranju i izvođenju za energetsku učinkovitost, alatima za određivanje prioriteta za energetsku obnovu javnih zgrada te cjeloživotnom obrazovanju građevinskih radnika u području energetske učinkovitosti vezanih uz projekt i održivost projekata. Osim navedenih tema, na edukaciji će biti predstavljeni projekti IMPULSE, Ce-Heat i Start2Act kao i mogućnosti financiranja projekata energetske učinkovitosti iz EU fondova s prikazom primjera dobre prakse.

Kako biste se prijavili, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac koji se nalazi u dokumentima ispod ovog članka te ga popunjenog pošaljite najkasnije do srijede, 23. svibnja 2018. godine do 15:00 sati  na luka.magdic@obz.hr ili na broj faksa +385 31 221 841.

Detaljan program kao i sam poziv na Dan energije možete naći u dokumentima ispod:

Podijeli: