U četvrtak, 24. siječnja 2018. godine, u 16.30 sati, u informatičkoj učionici TICM-a održat će se 20. meetup < MeCoDe/ > grupe, a tema susreta je „Command line tricks for developers, from alias to z“ odnosno korištenje trikova komandne linije za developere.

Upravljanje računala komandnom linijom pruža veliku fleksibilnost, posebice kada su u pitanju operacije nad tekstualnim podacima. Kroz predavanje sudionici će imati prilike upoznati se sa mnoštvom trikova koji će im omogućiti pisanje i testiranje kodova bez otvaranja grafičkog korisničkog sučelja.

Meetup će voditi Shawn Milochik, direktor Cloud Service-a iz poduzeća Teltech. Shawn je tehnološki i audio entuzijast iz New Jersey-a (SAD) koji posjeduje više od 20 godina iskustva u programiranju.

Sudjelovanje na meetupu je besplatno, a više informacija o susretu možete pronaći na službenoj stranici Međimurje code&design grupa, Me<CoDe/>.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fond za regionalni razvoj.

 

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

 

Podijeli: