Želite li saznati kako stvoriti, podijeliti i urediti PDF dokumente? Koji su najbolji besplatni alati za grafički dizajn? Kako koristiti organizacijske alate koji omogućavaju lakše upravljanje projektima i zadacima. Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na webinaru u organizaciji TICM-a pod nazivom:

KORIŠTENJE BESPLATNIH UREDSKIH ALATA U POSLOVANJU

koji će se održati u ponedjeljak, 28. studenog, od 09:00 do 11:00 sati, putem Google meet platforme.


S obzirom na široki raspon mogućnosti, ne čudi da je Microsoft Office danas najpopularniji set uredskih programa. Međutim, Microsoft Office nije besplatan te kao takav nije dostupan velikom broju korisnika koji se zbog toga sve više okreću uredskim alatima dostupnima za korištenje bez plaćanja. Na internetu postoji niz alternativnih programa među kojima je teško pronaći odgovarajući. U okviru ovog webinara, poduzetnici i njihovi zaposlenici usmjerit će se na alate koji mogu značajno olakšati administrativni dio poslovanja.

U prvom dijelu webinara, sudionici će naučiti koristiti alat za pretvaranje i manipulaciju PDF dokumenata – ILovePDF. Drugi dio bit će usmjeren na predstavljanje Google docs i Google disk alata te informiranju sudionika o njihovim prednostima i mogućnostima u odnosu na slične alate. Posljednji dio webinara bit će posvećen izradi atraktivnih plakata i letaka pomoću besplatnog alata Canva te korištenjem aplikacije Photopea, besplatne alternative Adobe Photoshopu.


Sadržaj webinara


PRIJAVA

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispunjavanjem prijavnog obrasca. Nakon prijave, link za priključivanje webinaru putem Google meet platforme dobit ćete na e-mail adresu na dan održavanja.

VAŽNO: Poželjno je da sudionici imaju Gmail račun jer u protivnom neće moći aktivno sudjelovati u izvođenju vježbi vezanih uz Google alate.

Prijave za webinar su popunjene.


PREDAVAČ

Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. U sklopu projekta Istakni se osvoji posao 2 održavao je radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti kod nezaposlenih osoba. Vodi radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine.

Podijeli: