< povratak

U okviru projekta Ulaganje u proširenje poduzetničke poslovne infrastrukture u Centru znanja Međimurske županije rekonstruirani su i opremljeni prostori poduzetničkog inkubatora u zgradi TICM3 koja je u funkciju puštena u drugoj polovici 2020. godine. U sklopu zgrade TICM3 ciljnim skupinama je na raspolaganju dodatnih 18 ureda, izložbeni prostor, soba za sastanke i informatička učionica ukupne neto površine 632,08 m2. Gotovo svi uredi rezervirani su već tijekom procesa rekonstrukcije, dok je po otvorenju zgrade u prostore TICM3 uselilo 11 poduzeća iz uslužnog sektora.  

Ukupna vrijednost investicije rekonstrukcije i opremanja zgrade TICM3 iznosi 7,6 milijuna kuna, a ista je financirana sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Adaptacijom i opremanjem trećeg poslovnog inkubatora nastavlja se širenje djelatnosti Tehnološko-informatičkog centra koji je za svoje uspješno djelovanje dobio nagradu „Stvaratelji za stoljeća“ za 2019. godinu u organizaciji Međunarodnog ekonomskog foruma „Perspektive“.

 

 

Izradu vremenske crte sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.