Danas je gotovo nezamislivo obavljati većinu poslova bez znanja o korištenju uredskih alata. Izrada, oblikovanje i upravljanje digitalnim dokumentima iziskuju dobro poznavanje tehnologije i vještinu korištenja uredskih alata koji u svakoj sljedećoj inačici dobivaju nove mogućnosti i time olakšavaju rad korisnicama.

Prenatrpanost dnevnog rasporeda privatnim i poslovnim obavezama ne ostavlja dovoljno vremena za samostalno stjecanje neophodnog znanja, stoga Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, organizira

 

dvodnevnu edukaciju za poduzetnike pod nazivom

Uredski alati u poslovanju

koja će se održati u informatičkoj učionici

Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne)
16. i 23. veljače 2015. godine,

prema sljedećem rasporedu:

16. veljače 2015.
9 – 15 sati

Izrada dokumenata upotrebom MS Worda 2013.

– Upoznavanje rada u MS Word 2013,
– Otvaranje, kreiranje i oblikovanje dokumenata,
– Korištenje raznih objekata u stvaranju dokumenta,
– Dijeljenje i kolaborativni rad na dokumentu,
– Priprema dokumenata za ispis.

——————————————————————————————-
23. veljače 2015.
9 – 15 sati

Izrada tabličnih kalkulatora upotrebom MS Excela 2013.

– Upoznavanje rada u MS Excel 2013,
– Oblikovanje tablica i upravljanje radnim listovima,
– Upotreba formula i funkcija u izradi proračunskih tablica,
– Izrada dijagrama i grafikona – vizualizacija podataka,
– Priprema dokumenata za ispis.

Edukacija je prvenstveno namijenjena poduzetnicima i njihovim zaposlenicima koji su svjesni da će stjecanjem znanja iz područja uredskih aplikacija biti u mogućnosti brže i učinkovitije upravljati cjelokupnim poslovanjem što će utjecati na smanjenje troškova i povećanje njihovog slobodnog vremena. Za sudjelovanje u edukaciji potrebno je poznavati osnove korištenja računala.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. S ciljem osiguranja visoke kvalitete edukacije, te usmjerenosti predavača potrebama polaznika, broj mjesta je ograničen.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 13. veljače 2015. godine popunjavanjem online obrasca koji se nalazi OVDJE ili prijavom na broj telefona 040 499 405 (od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 16 h, petkom od 8 do 13:30 h).

O predavaču:

Radionicu će voditi Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje s višegodišnjim iskustvom u provedbi edukacija iz područja informacijskih tehnologija i marketinga.

Podijeli: