Želite li saznati kako stvoriti, podijeliti i urediti PDF dokumente? Koji su najbolji besplatni alati za grafički dizajn? Kako koristiti organizacijske alate koji omogućavaju lakše upravljanje projektima i zadacima. Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na informativnoj radionici u organizaciji TICM-a pod nazivom:

KORIŠTENJE BESPLATNIH UREDSKIH ALATA U POSLOVANJU

koja će se održati u četvrtak, 29. rujna 2022. godine, od 9 do 13 sati,
u informatičkoj učionici zgrade TICM3,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec.


U okviru ove radionice, polaznici će dobiti korisne informacije i savjete o alatima koji mogu značajno olakšati administrativni dio poslovanja.

U prvom dijelu radionice, polaznici će naučiti koristiti alat za pretvaranje i manipulaciju PDF dokumenata – ILovePDF te kako koristiti besplatnu verziju Monday.com platforme prilikom organizacije i izvršavanja radnih zadataka i projekta.

Drugi dio informativne radionice bit će usmjeren na predstavljanje Google docs i Google disk alata te informiranju polaznika o njihovim prednostima i mogućnostima u odnosu na slične alate. Posljednji dio radionice bit će posvećen izradi atraktivnih plakata i letaka pomoću besplatnog alata Canva te korištenjem aplikacije Photopea, besplatne alternative Adobe Photoshopu.

Informativna radionica održat će se u sklopu 16. Tjedna cjeloživotnog učenja.


PROGRAM


PRIJAVA

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a potencijalni sudionici ispunjavanjem prijavnog obrasca. Tijekom radionice svakom polazniku bit će omogućeno korištenje računala.

VAŽNO: Poželjno je da polaznici posjeduju osnovna znanja rada na računalu i imaju Gmail račun jer u protivnom neće moći aktivno sudjelovati u izvođenju vježbi vezanih uz Google alate.


    PREDAVAČ

    Predavač: Tomislav Breznik.

    Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. U sklopu projekta Istakni se osvoji posao 2 održavao je radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti kod nezaposlenih osoba. Vodi radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine.

    Podijeli: