Jeste li primijetili da svi pričaju o digitalnoj transformaciji poslovanja? 68% poslovnih vođa na globalnoj razini navodi digitalnu transformaciju kao top prioritet poslovanja, 59% malih i srednjih trgovaca smatra da je digitalna transformacija ključna za preživljavanje njihovog poslovanja, 78,4% direktora i 83,2% voditelja odjela u Međimurju nije 100% siguran što je digitalna transformacija i kako iskoristiti njezin potencijal (do zadnjeg podatka smo došli aproksimativnom metodom presumpcije)… 

DIGITRANS kombinirani treninzi sastoje se od 3 faze:

  • Jednodnevne DIGITRANS radionice na kojima sudionici analiziraju postojeći i razvijaju ideju o novom poslovnom modelu pomoću alata i materijala DIGITRANS metodologije uz podršku i vodstvo moderatora radionice.
  • Online konzultacije predstavljaju sljedeći korak u razvoju novog poslovnog modela, prije ulaska u ovu fazu poduzetnici su prošli DIGITRANS radionicu i samostalno analizirali svoj poslovni model koristeći alate i materijale dostupne na DIGITRANS.me platformi.   
  • Individualne konzultacije predstavljaju završni korak, a poduzeća u ovoj fazi dobivaju individualni termin s mentorom iz regionalnog inkubacijskog centra (TICM) i tom prilikom dodatno razvijaju i konkretiziraju osmišljeni poslovni model.

DIGITRANS radionicu vodi i moderira Goran Levačić, član tima koji je osmislio DIGITRANS metodologiju – vodič za digitalnu transformaciju kreiran u okviru DIGITRANS projekta. Za više informacija posjetite DIGITRANS.ME PLATFORMU. Goran trenutno radi u kao marketing dizajner u poduzeću Teltech System i iza sebe ima značajan broj uspješno provedenih radionica.

PRVA SLJEDEĆA DIGITRANS RADIONICA ĆE SE ODRŽATI 26. TRAVNJA 2019. GODINE.

DOJMOVI SUDIONIKA ODRŽANIH RADIONICA

Najviše im se sviđa…

ISKAZ INTERESA