BESPLATNO SAZNAJTE KOLIKI JE TEHNOLOŠKO-INOVACIJSKI POTENCIJAL VAŠEG PODUZEĆA

Okretanje inovacijama mnogim poduzećima osigurava opstanak na tržištu. Vlasnik ste malog ili srednjeg poduzeća i smatrate da vaše poduzeće ima inovacijskog potencijala? Sada imate priliku da to procjene stručnjaci, usporedbom s drugim poduzećima na tržištu uz njihovo savjetovanje, bez dodatnih troškova.

Europska poduzetnička mreža Hrvatske omogućit će procjenu tehnološko-inovacijskog kapaciteta za 21 poduzeće. Procjena tehnološko-inovacijskog kapaciteta obuhvaća:

  • dva posjeta poduzeću od strane inovacijskih savjetnika certificiranih od strane Europske komisije i jednog od vodećih svjetskih konzultantskih poduzeća AT Kearney-a
  • analizu inovacijskog potencijala koja se radi pomoću IMP3rove metodologije i uspoređuje s podacima iz drugih sličnih poduzeća
  • izrada akcijskog plana i inovacijske strategije, uz pomoć savjetnika.

IMP3rove je preporučeni, certificirani alat Europske komisije, razvijen od strane AT Kearney-a. Nudi cjeloviti pristup upravljanju inovacijama i dubinsku analizu inovacijske strategije, organizacije i kulture, životnog vijeka inovativnih proizvoda, pokretačkih faktora i inovacijskih rezultata.

Neke od mnogobrojnih koristi za poduzeće su:

  • Usporedba vlastitih performansi s prosjekom svih poduzeća koja pripadaju istoj industriji i usporedba s 10% najbrže rastućih poduzeća u uzorku, temeljeno na najvećoj svjetskoj analitičkoj bazi podataka o upravljanju inovacijama.
  • Dobivanje jasne slike o vlastitim kompetitivnim snagama i identificiranje područja s najviše prostora za napredak.
  • Opcija savjetovanja prije, za vrijeme i nakon procjene inovacijskog potencijala od strane savjetnika.
  • Smjernice za poboljšanje upravljanja inovacijama tj. izradu inovacijske strategije.

Prijave za sudjelovanje u procjeni tehnološko-inovacijskog potencijala putem IMP3rove metodologije otvorene su od objave ovog poziva. Prijaviti se možete ovdje.

Na temelju odgovora iz upitnika i ocjena pristiglih prijava, izvršit će se bodovanje poduzeća i formirat će se rang lista. U slučaju jednakog broja bodova, prednost će imati poduzeća koja su se prije prijavila te će se odabrati prvih 21 najbolje ocijenjenih koja će ostvariti pravo na procjenu

Prvi rok za prijavu je 1. srpanj 2017. godine, u slučaju da ostane slobodnih mjesta, drugi rok zaprimanja prijava  je 1. listopad 2017. godine.

Iskoristite ovu dragocjenu priliku kako biste utvrdili poziciju vašeg poduzeća na tržištu te daljnje korake usklađene s rezultatima procjene. Više podataka dostupno je ovdje.

Posted in Natječaji, Novosti, Vijesti and tagged , .